Opleidingsportaal Impact Opleiding & Training


Weegbree 34 6601 HC Wijchen T 024-3243113 E info@impact.nu

 • PE Wft Vermogen (inclusief examen)

 • aantal onderdelen:

  2

  studiebelasting:

  12

  totale tijd:

  7

  doelgroep: • Op dit moment zijn wij druk bezig met het updaten van ons lesmateriaal. Naar verwachting is dit op 2 april gereed. Bij inschrijving voor deze module ontvang je automatisch het lesmateriaal zodra wij dit gereed hebben

  Na deze klassikale training PE Adviseur Vermogen ben je voorbereid op deelname aan het PE Examen Vermogen. Tijdens de training komen alle belangrijke onderdelen aan de orde waaronder praktijkvoorbeelden, examentips en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Slaag je voor het PE Examen Vermogen, dan ontvang je het certificaat PE Vermogen. Hiermee heb je aan je PE-verplichting voldaan voor de periode april 2019 - april 2022.

  Na aanmelding voor het examentraject ontvang je per module een syllabus, gericht op de toetstermen uit het examen. Tevens ontvang je dan een inlogcode voor de oefenexamenbank, waarin in de stijl van het examen verschillende oefenexamens kunnen worden gemaakt. Op de examendag krijg je eerst een examentraining om de puntjes op de ‘i‘ te zetten, waarna je meteen het examen kunt doen.

  Aansluitend op de klassikale sessie neem je direct deel aan het examen op dezelfde locatie. De klassikale training duurt ongeveer 2 uur. Aansluitend maak je het examen.

kosten

naamvrij van BTW
Examentraject PE WFT Vermogen (incl. examen) € 325,00

geplande data

PlaatsStartdatumEinddatumStartEindInschrijven
Op dit moment zijn er geen data gepland.

wachtlijst of incompany

Ben je geinteresseerd in deze opleiding? Laat dan je gegevens hier achter.Aanmelden