Opleidingsportaal Impact Opleiding & Training


Weegbree 34 6601 HC Wijchen T 024-3243113 E info@impact.nu

 • PE Wft Inkomen (inclusief examen)

 • aantal onderdelen:

  2

  studiebelasting:

  9

  totale tijd:

  2

  doelgroep:

  Iedereen die in het bezit is van de beroepskwalificatie Adviseur Inkomen. • Op dit moment zijn wij druk bezig met het updaten van ons lesmateriaal. Naar verwachting is dit op 23 april gereed. Bij inschrijving voor deze module ontvang je automatisch het lesmateriaal zodra wij dit gereed hebben

  Na het volgen van de klassikale training PE Adviseur Inkomen ben je optimaal voorbereid op deelname aan het aansluitende examen PE Wft Inkomen.

  Nadat je je voor het examentraject hebt aangemeld krijg je toegang tot een syllabus en een oefenexamenbank, gericht op de toetstermen van het CDFD. De oefenexamenbank is ingericht in de stijl van het examen.
  Op de dag van het examen krijg je eerst een examentraining om de puntjes op de ‘i‘ te zetten. Aansluitend leg je meteen het examen af.

  Tijdens de training komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Deze worden ondersteund door praktijkvoorbeelden en examentips. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Slaag je voor het PE Wft-examen, dan ontvang je het certificaat PE Inkomen. Hiermee heb je voor de periode april 2019 - april 2022 aan je PE-verplichting voldaan .

  De klassikale training duurt ongeveer 2,5 uur. Aansluitend maak je het examen.

kosten

naamvrij van BTW
Examentraject PE WFT Inkomen (incl. examen) € 325,00

geplande data

PlaatsStartdatumEinddatumStartEindInschrijven
Op dit moment zijn er geen data gepland.

wachtlijst of incompany

Ben je geinteresseerd in deze opleiding? Laat dan je gegevens hier achter.Aanmelden