Opleidingsportaal Impact Opleiding & Training


Weegbree 34 6601 HC Wijchen T 024-3243113 E info@impact.nu

 • PE SEH 2019: Hoe maak je daadwerkelijk verschil in het advies over EBV? (3 PE-punten B-categorie)

 • aantal onderdelen:

  1

  studiebelasting:

  3

  totale tijd:

  3

  doelgroep:

  Erkend Financieel Adviseurs dienen in 2019 12 SEH PE punten te behalen, waarvan 6 in de A categorie en 6 in de B categorie.
  Met dit programma (één dagdeel) behaal je 3 punten in de B-categorie. • Hoe maak je daadwerkelijk verschil in het advies over EBV?

  In deze bijeenkomst bespreekt Rob Timmermans de manier waarop jij als Erkend Financieel Adviseur verduurzaming van de woning in het advies aan de klant kunt meenemen.
  Ondanks dat de meeste consumenten van mening zijn, dat uitleg over energiebesparende voorzieningen een onderdeel hoort te zijn in het hypotheekadvies, wordt hier door adviseurs nog weinig aandacht aan besteed.
  Volgens Rob moeten we ons in het advies vooral focussen op het voordeel voor de klant. Want voor veel klanten kan het aanbrengen van Energiebesparende voorzieningen al gauw leiden tot meer wooncomfort, een hogere courantheid van de woning én besparing op de maandelijkse woonlasten.

  Er zijn steeds meer mogelijkheden om energiebesparende voorzieningen mee te financieren in de hypotheek. Denk hierbij ook aan het energiebespaarbudget onder nationale Hypotheek Garantie.

  Deze bijeenkomst bestaat uit één dagdeel (3 lesuren) en levert 3 PE SEH B punten op.

  De volgende onderwerpen wordt tijdens deze PE SEH bijeenkomst behandeld.
  • Wat zijn energiebesparende voorzieningen?
  • EBV en de financieringsnormen uit de TRHK
  • EBV en de normen van NHG
  • Subsidieregelingen bij EBV
  • Samen met de klant opstellen van een lijst met EBV
  • Investeringen en besparingen van EBV
  • Het voordeel voor de klant berekenen bij investeren in EBV

  Deze bijeenkomst bestaat uit één dagdeel (3 lesuren) en levert 3 PE SEH B punten op.

  Docent: Rob Timmermans
  In zijn opleidingen bundelt Rob zijn kennis als Master in Financial Planning (MFP) met zijn ruime praktijkervaring. De kracht van Rob is het begrijpelijk maken van de praktijkgerichte toepassingen van de wet- en regelgeving in de dagelijkse adviespraktijk.

  Docent: René Kuiper FFP CFP® (Voor de regio noord en oost). René is eigenaar van zijn bedrijf kuiper act (advies, coaching en training) en verzorgt al jarenlang trainingen en opleidingen in de financiële branche. Daarnaast heeft hij ook nog een aantal klanten waarvoor hij de gehele financiële planning doet en dat betekent dat als hij als docent nog elke dag met de praktijk bezig is. Hierdoor kan hij van elke training een waardevolle, praktijkgerichte dag maken waar elke adviseur profijt van heeft. Tevens kan hij de adviseur enorm enthousiasmeren voor het vak en daardoor ontstaat er altijd een bijzondere chemie, waarbij de studiedag zowel naast interessant ook nog als zeer plezierig ervaren wordt.

kosten

naamvrij van BTW
PE SEH 2019: Energie Besparende Voorzieningen € 110,00

geplande data

PlaatsStartdatumEinddatumStartEindInschrijven
Op dit moment zijn er geen data gepland.

wachtlijst of incompany

Ben je geinteresseerd in deze opleiding? Laat dan je gegevens hier achter.Aanmelden